35 . 00

Fletcher Diner - 2 personen

Helaas, uitverkocht
35 . 00
 • Voor dit uitje is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card).
 • Na bestelling ontvang je 1 e-ticket. Dit e-ticket is geldig voor 2 personen.

Bij Fletcher Hotels kun je niet alleen heerlijk overnachten, ook de restaurants van Fletcher zijn zeker een bezoek waard. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving; dat kan, bij Fletcher!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Fletcher Hotels is de grootste hotelketen van Nederland met ruim 85 unieke 3- en 4-sterren hotels, gelegen op schitterende locaties in Nederland. Je vindt ze in de heuvels van Limburg, op de Veluwe, op de Waddeneilanden en in verschillende historische steden. De hotels hebben ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen, maar hebben met elkaar gemeen dat je er kunt genieten van culinaire hoogstandjes, authentieke gastvrijheid en Hollandse gezelligheid.

Praktische informatie

Tegen een toeslag van €5,- p.p. kun je dineren in één van de 4-sterren hotels (m.u.v. Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen; hiervoor wordt een toeslag van €7,50 p.p. gerekend in verband met Live Cooking). Deze toeslag dien je ter plaatse in het hotel af te rekenen. 


Een aantal 3-sterren hotels heeft een 4-sterren restaurant. Het gaat om Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos, Hotel-Restaurant Boschoord, Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Hotel-Restaurant Dinkeloord en Hotel-Restaurant De Cooghen.

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het? 

 1. Ga naar www.dinerenbijfletcher.nl en vul de unieke vouchercode van je e-ticket in. 
 2. Kies één van de deelnemende hotels en klik op ‘Volgende’. 
 3. Kies de gewenste datum en tijdstip waarop je wilt genieten van het 3-gangen diner, vul je gegevens in en bevestig de reservering. 
 4. Print de e-mail met de reserveringsbevestiging en overhandig deze samen met het e-ticket (met unieke reserveringscode) bij aankomst in het hotel. 

Voorwaarden 

 • Reserveringen kunnen worden gemaakt t/m 1 december 2020. 
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. 
 • Eén 3-gangen diner voor 2 personen in één van de Fletcher hotels met uitzondering van Boutique Hotel Duinoord, Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Stadshotel Den Haag, Beachclub Zuiderduin en De Kalkovens. 
 • Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen. 
 • Exclusief drank en niet geldig voor á la carte diners. 
 • Reserveren kan op basis van beschikbaarheid en uitsluitend via www.dinerenbijfletcher.nl.
 • Reserveringen voor dezelfde dag dienen voor 17:00 uur gemaakt te worden.