PlayStation Store

30 . 00
Helaas, uitverkocht
30 . 00
  • Voor dit gametegoed is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card).
  • Dit product is alleen te besteden met een Nederlands account

Waardeer je PSN-portemonnee op om exclusieve games, add-on content, films, muziek en nog veel meer te kopen via de PlayStation®Store en Sony Entertainment Network Store, toegankelijk met je PS4, PS3, PS Vita of PS.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Je kan je bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren, indien de code nog niet verzilverd is. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kun je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0) 20 774 98 45.

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden. 

Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation®Store verkrijgbaar is voor Nederlandse accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnementaankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd. 

Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding. 

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt. 

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Instructies

1. Meld je aan bij je SEN-account. Als je nog geen account hebt, maak je er één aan op playstation.com

2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website playstation.com

3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).

4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.

5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

  • Herhaal stap 4 en 5 in totaal drie keer met de 3 codes die in de mail staan.

OPMERKING: 

Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms