Weekendjeweg.nl

25 . 00
Helaas, uitverkocht
25 . 00

Hét perfecte cadeau om er even tussenuit te gaan: je kunt er een verblijf bij 2000 hotels en 550 bungalowparken mee reserveren. Wie wil dat niet?

Onze eGift is er voor ieder geef-moment: een verjaardag, huwelijk, voor een zakelijke relatie of gebruik het gewoon voor jezelf. Je geeft een beleving, een mooie vakantieherinnering als cadeau. Het boeken van een hotel of bungalowpark gaat snel en gemakkelijk: de ontvanger kan via Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl de cadeau card verzilveren. 

De code is 5 jaar geldig na datum van activatie.  

  • Dit product is verzilverbaar in België (via deze website)
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

De Weekendjeweg.nl eGift kun je inleveren bij een overnachting in een hotel of een bungalow op Weekendjeweg.nl of BungalowS.nl. De Weekendjeweg.nl eGift is niet te verzilveren bij partners van Weekendjeweg.nl of BungalowS.nl. De eGift is te besteden voor het aangegeven bedrag, met meerdere cards tegelijkertijd te gebruiken, niet in te wisselen voor contant geld en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen. Reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid.

Indien de waarde van de Weekendjeweg.nl eGift hoger is dan het bedrag van de boeking, blijft de restwaarde staan. Eventuele extra's als kosten van faciliteiten en restaurant die je ter plekke reserveert, dien je apart te verrekenen. 

Instructies

Kies tijdens het afrekenen voor de optie cadeaukaart. Voer de code en pincode in wanneer hier naar wordt gevraagd.