31 . 50

Amsterdam Light Festival + Ice Amsterdam

31 . 50
  • Voor dit uitje is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card)


Combineer een prachtige rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival met een rondje schaatsen op het Museumplein. Het ideale winterse uitje! Tickets zijn inclusief schaatshuur en een gratis warme chocolademelk. Het is Amsterdam op zijn mooist tijdens de gezelligste tijd van het jaar! 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Meer informatie

Amsterdam Light Festival + Ice*Amsterdam

Tijdens de 7de editie van het Amsterdam Light Festival wordt Amsterdam wederom getransformeerd tot een ware lichtstad. Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 zie je in en om de grachten ruim 23 lichtkunstwerken van internationale kunstenaars en ontwerpers. De beste manier om van deze pracht te genieten is vanaf een rondvaartboot.

Met Lovers Canal Cruises zie je dit winterse lichtfestival van dichtbij. Neem plaats in een van onze comfortabele, verwarmde boten en geniet van het uitzicht tijdens de Amsterdam Light Festival rondvaart.

Praktische informatie

Bereikbaarheid
De afvaartlocaties van Lovers Canal Cruises zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. De afvaartlocatie Prins Hendrikkade 25 ligt schuin tegenover Amsterdam Centraal Station. Als je met de auto komt is er naast de kade van Lovers Canal Cruises een ruime parkeergarage van P1. Kijk voor beschikbaarheid en het reserveren van een plek op de website van P1.

Ice*Amsterdam bevindt zich op het Museumplein. Je kunt hier komen vanaf Amsterdam Centraal Station met tram 2 (stop: Rijksmuseum). Als je met de auto komt kun je parkeren in het Q-park onder het Museumplein.

Gratis koffie, thee of warme chocomel
Dit kan worden opgehaald bij Café de Heffer, Beursstraat 1, op 5 minuten loopafstand van rederij Lovers op vertoon van jouw e-ticket.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je een e-mail met daarin een e-ticket. Op dit e-ticket staat een unieke code waarmee je een datum en tijdstip kunt reserveren via www.lovers.nl/nl/ah.  


Voorwaarden 

  • Tickets zijn geldig voor 1 persoon 
  • Reserveringen kunnen worden gemaakt t/m 20-01-2019
  •  Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen 
  • Niet in te wisselen voor contant geld 
  • Reserveren is op basis van beschikbaarheid 
  • Deze actie is incl. schaatsen, schaatshuur en een gratis warme chocolademelk 
  • Gratis koffie, thee of warme chocomel kan worden opgehaald bij Café de Heffer, Beursstraat 1, op 5 minuten loopafstand van rederij Lovers op vertoon van jouw Albert Heijn e-ticket.