35 . 00

Archeon - 2 personen

35 . 00
  • Voor dit uitje is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card).
  • Na bestelling ontvang je 1 e-ticket. Dit e-ticket is geldig voor 2 personen.


Zwerf door de prehistorie, kom héél dicht bij de Romeinen en duik in de middeleeuwen. Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap ook eens in een echte boomstamkano en bekijk het leven van de eerste boeren.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Kom héél dicht bij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of wordt tot ridder geslagen. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. 

De hutten, huisjes en gebouwen hebben ooit allemaal in ons land gestaan. Bezoek ook het Archeologiehuis waar allemaal échte vondsten liggen en waar je zelf ook actief mee kunt doen. Dagelijks is er een afsluitend gladiatorengevecht in de Arena. Beleef deze familiedag terug in de tijd!

Praktische informatie

Archeon
Archeonlaan 1
2408 ZB Alphen aan den Rijn 

Openingstijden
Kijk op www.archeon.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het? 

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze mee naar het Archeon. 

Voorwaarden 

  • Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019, m.u.v. de Grijze Jager Dag (8 & 9 juni 2019) en de Midwinter Fair (7 & 8 dec 2019)
  • Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 
  • Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties 
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen 
  • Let op: Exclusief activiteitenpas