25 . 00

Avonturenboerderij Molenwaard - 2 personen

25 . 00

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

In november, december en januari is het ‘Winter op de boerderij’ maand.

Bij bestelling ontvang je 2 tickets. Ieder ticket is geldig voor 1 persoon.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Schaatsen

Haal je schaatsen uit de kast en kom, samen met Fien en Teun, schaatsen op de enige echte Fien en Teun schaatsbaan. Geniet daarnaast van nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten! En sneeuwt het? Kom dan vooral kijken naar hoe mooi de boerderij er dan bij ligt! 

Vanaf zaterdag 17 november t/m zondag 6 januari kan je met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. 

Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park. 


Waar spelen ontdekken is! 

Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun. 


Fien & Teun

De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun op hoogseizoendagen aanwezig zijn voor een dikke knuffel, een leuke foto en optredens in hun eigen interactieve minishow. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud! 


Gezellige beestenboel 

Aaien, knuffelen of voeren... bewonder samen de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Praktische informatie

Avonturenboerderij Molenwaard 

Wilgenweg 3 

2964 AM Groot-Ammers 

Openingstijden

Reguliere openingstijden:

 • Park: 10:30 - 16:30 uur 
 • Voorplein: 10:00 - 17:00 uur 
 • Op hoogseizoendagen sluit het voorplein om 17:30 uur. 
 • Op maandagen gesloten m.u.v. vakanties en feestdagen. 

November: 

 • woensdag, vrijdag en alle weekenden geopend. 

December:

 • woensdag 5 december, het eerste weekend en de kerstvakantie geopend. 
 • 25 December en 1 januari gesloten. 

Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden- en dagen op www.avonturenboerderij.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het? 

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze mee naar Avonturenboerderij Molenwaard. 

Voorwaarden 

 • Tickets zijn geldig t/m 31 december 2019 
 • Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 
 • Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties 
 • Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen 
 • Let op: Een uitrijmunt is niet inbegrepen. De uitrijmunt is voor €3,- te koop bij de kassa van Avonturenboerderij Molenwaard.