34 . 50

Phantasialand Wintertraum

34 . 50

Phantasialand Wintertraum: het beste winter-event van Duitsland! 

Een magische winterwereld, topattracties, spectaculaire shows, winterse lekkernijen en elke dag vuurwerk: in de winter verenigt Phantasialand winterse hoogtepunten tot een winter-event van wereldklasse: Phantasialand Wintertraum. Kom ook, en creëer herinneringen die je altijd bijblijven!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Ervaar de schaatsbaan, een veelvoud aan winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de spectaculaire shows. Heel Phantasialand is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lampjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken! 


Voor de allerkleinsten zijn er veel kinderattracties, natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg attracties geschikt voor het hele gezin en uiteraard is er een uitgebreide selectie aan thrillrides; speciaal voor de echte waaghalzen. Het unieke: op drie waterattracties na, zijn alle attracties gewoon geopend!


Ontdek de mysterieuze themawereld Klugheim, waar je je tussen de vulkanische rotsen in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen TARON, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, maar vind je ook ´s werelds snelste familie-boomerang-achtbaan RAIK. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C!


Dan is er Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld – te vinden in het Mexiaanse themagebied - die deze winter ook gewoon geopend is! In Deep in Africa stap je samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlin is! 


Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas; het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van jullie perfecte winterdag in Phantasialand zal een groots vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het nostalgische Berlin.

Praktische informatie

Phantasialand
Berggeiststrasse 31-34
50321 Brühl (Duitsland)

Openingstijden Wintertraum

 • 23 november 2018 t/m 20 januari 2019 (11-20 uur) 
 • 31 december (11-18 uur) 
 • Gesloten op 24 december, 1, 7, 8, 14 en 15 januari

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het?

 • Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. 
 • Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Phantasialand. 
 • Tickets kunnen ook vanaf mobiele apparaten zoals smartphone of tablet gelezen worden.

Voorwaarden

 • Het ticket is geldig voor een bezoek op 1 dag vanaf 23 november 2018 t/m 20 januari 2019 (let op: Phantasialand is niet het gehele jaar geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden)
 • Het ticket is geldig voor 1 persoon
 • Kinderen t/m 3 (gratis entree), kinderen van 4 t/m 11 jaar en senioren 60+ dienen een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen aan de entree 
 • Bij het betreden van het park verklaren bezoekers zich akkoord met het parkreglement, te vinden op www.phantasialand.nl 
 • Parkeerkosten €5,00, vooraf contant betalen.
 • Download de Phantasialand-app voor de beste ervaring tijdens je bezoek!