40 . 00

Plopsa Coo - 2 personen

40 . 00
  • Voor dit uitje is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card).
  • Na bestelling ontvang je 2 e-tickets. Elk e-ticket is geldig voor 1 persoon.

Plopsa Coo: Op avontuur in de vrije natuur!

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. 

Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! 

De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier! 

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een over zicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Praktische informatie

Plopsa Coo
Grand Coo 4
4970 Stavelot (BE) 

Openingstijden 

Raadpleeg de actuele openingstijden op www.plopsa.com

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het?

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze mee naar Plopsa Coo. 

Voorwaarden 

  • Tickets zijn geldig tot en met 31-12-2019.
  • Tickets met unieke barcode geeft één persoon ≥ 85cm toegang tot het park op een dag naar keuze. 
  • De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via www.plopsa.com
  • Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd! 
  • Raadpleeg de openingsuren op www.plopsa.com
  • Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. 
  • Tickets zijn niet cumuleerbaar/combineerbaar met andere voordelen en/of acties.