30 . 00

Plopsa Indoor Coevorden - 2 personen

30 . 00
  • Voor dit uitje is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card).
  • Na bestelling ontvang je 2 e-tickets. Elk e-ticket is geldig voor 1 persoon.


Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten! Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis show met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Meer dan 25 vetcoole attracties 

Ben je op zoek naar echte kicks? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt. 

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Geniet van een bruisend waterschouwspel van de Dansende fonteinen en vergeet ook zeker de geitjes in Heidi’s Dierenweide niet te bezoeken! Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer! 

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een over zicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Praktische informatie

Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen 

Openingstijden
Raadpleeg de actuele openingstijden op www.plopsa.com

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het? 

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze mee naar Plopsa Indoor Coevorden. 

Voorwaarden 

  • Tickets zijn geldig tot en met 31-12-2019.
  • Het ticket met unieke barcode geeft één persoon ≥ 85cm toegang tot het park op een dag naar keuze. 
  • De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via www.plopsa.com
  • Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd! 
  • Raadpleeg de openingsuren op www.plopsa.com
  • Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. 
  • Tickets zijn niet cumuleerbaar/combineerbaar met andere voordelen en/of acties.