30 . 00

Plopsaqua De Panne - 2 personen

30 . 00
  • Voor dit uitje is bijbetaling noodzakelijk (naast de verzilvering van je €25 gift card).
  • Na bestelling ontvang je 2 e-tickets. Elk e-ticket is geldig voor 1 persoon.


Laat je verrassen door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen. De vier zwembaden en zes glijbanen zijn overdonderend sensationeel!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren

Langs de magische, besneeuwde landschappen voert Wickie de Viking je mee naar zijn spectaculaire Vikingdorp. Onderweg zwem je in de spectaculaire Wild River en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je doppen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los. Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil!

Waterpret voor jong en oud! 

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 km/u door de bochten te razen. Nood aan een welverdiende pauze na al die adembenemende thrills? Kom dan even tot rust in het Buitenbad, de relaxerende Sauna, de twee heerlijke bubbelbaden of blaas uit op de ligweide.

Praktische informatie

Plopsaqua De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne, België 

Openingstijden
Raadpleeg de actuele openingstijden op www.plopsa.com

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het? 

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze mee naar Plopsaqua De Panne. 

Voorwaarden

  • Tickets zijn geldig tot en met 31-12-2019.
  • Het ticket met unieke barcode geeft één persoon ≥ 85cm toegang tot het park op een dag naar keuze. 
  • De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via www.plopsa.com
  • Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd! 
  • Raadpleeg de openingsuren op www.plopsa.com
  • Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Tickets zijn niet cumuleerbaar/combineerbaar met andere voordelen en/of acties.