Zalando 20,01 euro

20 . 01
Helaas, uitverkocht
0.01 + 4000 Air Miles
0.01 + 4000 Air Miles
20 . 01
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Spaar met Air Miles voor een Zalando cadeaukaart. Bij Zalando is er op het gebied van mode voor elk wat wils, van high-fashion- tot mainstream merken. Welke stijl je ook hebt, bij Zalando kan je terecht voor de mooiste kleding, accessoires, schoenen en sportkleding! Laat je inspireren en shop de nieuwste trends op zalando.nl of in onze Zalando app. Bij Zalando betaal je bovendien niets voor de verzending en heb je zelfs 100 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren.    

  • Dit product kan je maximaal 3 keer per dag aanschaffen vanwege het maximaal in te leveren Air Miles per dag.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

- De cadeaubon heeft geen geldigheidsdatum en is niet gekoppeld aan een minimale bestelwaarde. Niet inwisselbaar voor contant geld. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

- De cadeaubon wordt normaal gesproken binnen 24 uur geactiveerd.

- Indien je een bestelling annuleert of terugstuurt waarbij je een cadeaubon inwisselde, wordt het betaalde bedrag teruggestort of verrekend. De waarde van je cadeaubon wordt weer als tegoed op je account bijgeschreven.

- Het is helaas niet mogelijk je cadeaubon met terugwerkende kracht in te wisselen. Cadeaubonnen kunnen kunnen niet geruild of uitgewisseld worden en kunnen niet worden geblokkeerd.

- Deze cadeaubon kan alleen ingewisseld worden op zalando.nl of met de Zalando app.

- Bij vragen of problemen helpt onze gratis klantenservice je via 0800 020 7087 graag verder.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden ga je naar zalando.nl/algemene-voorwaarden.

Instructies

Hoe kan je jouw Zalando Cadeaubon inwisselen?

1. Kies jouw favoriete item uit ruim 1.500 top-fashionmerken en ga verder met bestellen.

2. Ga naar zalando.nl of de Zalando app en log in op ‘Mijn Zalando‘.

3. Kies in het linkermenu ‘Mijn cadeaubon‘. Hier kan je de kortingscode invoeren en het tegoed wordt automatisch aan je account gekoppeld. Je kan de kortingcode ook inwisselen tijdens de laatste stap van het bestelproces. Voer de code in het veld ‘Kortingscode inwisselen‘ in en druk op de knop ‘Kortingscode gebruiken’. Het te betalen bedrag wordt direct verrekend met je korting. Het resterende bedrag zal automatisch op je account worden bijgeschreven.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden ga je naar zalando.nl/algemene-voorwaarden.

Veelgestelde vragen

  • Ik heb al Air Miles ingewisseld in de winkel of online en zit aan het max. aantal in te wisselen Air Miles per dag. Hoe kan ik alsnog een cadeaukaart met Air Miles aankopen?
    • Log uit en koop dan opnieuw een cadeaukaart aan. Er zal nu om je Air Miles inloggegevens gevraagd worden zodat je meer cadeaukaarten kan aanschaffen.
  • Kan ik meer Air Miles inwisselen voor meer cadeauwaarde?
    • Nee, het is niet mogelijk om meer Air Miles in te wisselen voor een hogere waarde. Wel kan je meerdere cadeaukaarten bestellen en deze vouchercodes gebruiken bij je bestelling op de website van Zalando. Je kan een kaart van 15 euro of 20 euro aankopen. In totaal kan je voor 25 euro aan cadeaukaarten per dag aankopen met je gekoppelde Bonuskaart. Wil je er meer kopen, log dan in met je Air Miles gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Hoeveel Air Miles kan ik inwisselen voor een Zalando cadeaukaart?
    • Je kan 2 verschillende Zalando cadeaukaarten kopen: --> 3000 Air Miles 15 euro --> 4000 Air Miles 20 euro

Klik hier voor alle veelgestelde vragen