Luxe Cruise langs de mooiste plekken van Noorwegen

1199 . 00
Helaas, uitverkocht
1199 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Het is mogelijk om te upgraden naar een buiten- of balkonhut. De meerprijs vind je terug in de kalender op ah.traveldeal.nl 
  • Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 november 2021
  • Vertrek is mogelijk t/m september 2022, o.b.v. beschikbaarheid

Geniet van een 8-daagse luxe cruise langs de prachtigste plekken van Noorwegen

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Jouw droomcruise is in zicht! Je boekt nu extra voordelig een luxe cruise bij Traveldeal! Of je nu van avontuur houdt of lekker wil relaxen, tijdens een cruisevakantie kan het allemaal. Je hebt de keuze uit diverse vaarroutes. Wordt het een cruise naar het mystieke Midden-Oosten, het Mediterrane klimaat of de prachtige Noorse Fjorden? Ongetwijfeld zul je terugkijken op een onvergetelijke cruise ervaring met fascinerende bestemmingen, historie en prachtig natuurschoon.

Wees getuige van de achtergrond die de Viking-viering inspireerde. Geniet van alle luxe aan boord van het cruise schip gecombineerd met de allermooiste plekken in Noorwegen. Wandel, fiets of kajak in Noorwegen tussen besneeuwde bergtoppen, idyllische meren en enkele van de langste en diepste fjorden ter wereld. Kom vervolgens tot rust bij de Greenhouse Spa & Salon op het cruiseschip of geniet van de de beste entertainment aan boord. Het zal je deze reis aan niets ontbreken, want je verblijft aan boord op basis van volpension! Tijdens deze cruise vaar je 4 verschillende Noorse havens aan, waaronder Eidfjord, Ålesund, Geiranger en Bergen. De combinatie van alle comfort en luxe op het schip en de prachtigste natuur maken dit tot een vakantie om nooit te vergeten!

Praktische informatie

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Volg de instructies op het e-ticket om een boeking te maken.

Voorwaarden

Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

- De genoemde prijs is voor één persoon, o.b.v. een verblijf in een 2-persoons binnenhut en volpension.

- Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 november 2021.

- Het is mogelijk om te upgraden naar een buiten- of balkonhut. De meerprijs vind je terug in de kalender op ah.traveldeal.nl

- Vertrek is mogelijk t/m september 2022, o.b.v. beschikbaarheid.

- Service kosten zijn USD 15,50 per persoon per dag.

- Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

- Er zijn i.v.m. COVID-19 extra vereisten van toepassing voor inscheping in 2021.

- De genoemde prijzen zijn exclusief fooien en/of servicekosten. De fooien en/of servicekosten, vereisten en overige informatie voor inscheping vind je terug op ah.traveldeal.nl

- De cruises worden uitgevoerd door Holland America Line.

- Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.

- Het is niet mogelijk om je boeking kosteloos te annuleren zodra je vanuit de reisorganisatie de bevestiging van je boeking hebt ontvangen.

Let op!
De cruises voor 2021 zijn alleen beschikbaar voor gasten die voldaan aan ALLE onderstaande punten:
• Laatste dosis gehad van een goedgekeurd COVID-19-vaccin ten minste 14 dagen voor het begin van de cruise.
• Bewijs van vaccinatie.
• Negatieve COVID-19-test ⁠— Holland America Line zal voorafgaand aan inscheping een gratis snelle COVID-19-test uitvoeren op de cruiseterminal.