Luxe Cruise langs Spanje en Italië

589 . 00
Helaas, uitverkocht
589 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Het is mogelijk om te upgraden naar een buiten- of balkonhut. De meerprijs vind je terug in de kalender op ah.traveldeal.nl 
  • Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 november 2021
  • Vertrek is mogelijk t/m april 2022, o.b.v. beschikbaarheid

Luxe cruise op een splinternieuw schip langs Spanje en Italië

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Jouw droomcruise is in zicht! Je boekt nu extra voordelig een luxe cruise bij Traveldeal! Of je nu van avontuur houdt of lekker wil relaxen, tijdens een cruisevakantie kan het allemaal. Je hebt de keuze uit diverse vaarroutes. Wordt het een cruise naar het mystieke Midden-Oosten, het Mediterrane klimaat of de prachtige Noorse Fjorden? Ongetwijfeld zul je terugkijken op een onvergetelijke cruise ervaring met fascinerende bestemmingen, historie en prachtig natuurschoon.

Gekenmerkt door kunstwerken en gebouwen uit de Renaissance, is Toscane een van de populairste vakantieregio's in Italië. Het nieuwe zusterschip van de Costa Smeralda, de Costa Toscana, is een eerbetoon aan zijn geschiedenis, cultuur en de pure joie de vivre van Italië die elke gast kan ervaren en ontdekken aan boord van het cruiseschip. De meer dan 70 jaar ervaring van Costa Cruises spreken voor zich en garanderen elke gast een uitgebreid en eersteklas aanbod. De focus ligt daarom nog steeds op Italiaanse gastvrijheid en de service die Costa Cruises al decennia lang kenmerkt. Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met het gezin in de weg staat. Er is ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten niet ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Het schip zal vertrekken vanuit Barcelona. Vervolgd door de steden, Valencia, Palermo, Civitavecchia, Savona, Marseille en weer terugkeren in Barcelona.

Praktische informatie

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Volg de instructies op het e-ticket om een boeking te maken.

Voorwaarden

Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

- De prijs is o.b.v. een verblijf in een 2-persoons binnenhut en volpension.
- Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 november 2021.
- Het is mogelijk om te upgraden naar een buiten- of balkonhut. De meerprijs vind je terug in de kalender op ah.traveldeal.nl
- Vluchten zijn inclusief
- Vertrek is mogelijk t/m april 2022 o.b.v. beschikbaarheid.
- Service charge (o.a. fooien) zijn exclusief en bedragen €70,00 per persoon.
- De genoemde prijzen zijn exclusief fooien en/of servicekosten.
- Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
- Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.
- Er zijn i.v.m. COVID-19 extra vereisten van toepassing voor inscheping in 2021.
- De fooien en/of servicekosten, vereisten en overige informatie voor inscheping vind je terug op ah.traveldeal.nl
- Let op! Boek je je reis op 28-02-2022 dan vaar je met een ander schip namelijk de Costa Luminosa.
- De cruises wor den uitgevoerd door Holland America Line, MSC Cruises en Costa Cruises.
- Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.
- Het is niet mogelijk om je boeking kosteloos te annuleren zodra je vanuit de reisorganisatie de bevestiging van je boeking hebt ontvangen.

Let op!
De cruises zijn alleen beschikbaar voor gasten die voldaan aan ALLE onderstaande punten:
• Je bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten/PCR test of vaccinatiebewijs etc.
• Voordat je aan boord gaat, zal je een verplichte online certificeringsvragenlijst moeten invullen over je gezondheidstoestand.
• Voor alle inschepingen worden PCR-testen gedaan waardoor je 5 uur voor vertrek aanwezig moet zijn in de cruiseterminal.