Westelijke Middellandse Zee Cruise

899 . 00
Helaas, uitverkocht
899 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Het is mogelijk om te upgraden naar een buiten- of balkonhut. De meerprijs vind je terug in de kalender op ah.traveldeal.nl 
  • Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 november 2021
  • Vertrek is mogelijk t/m juni 2022, o.b.v. beschikbaarheid

Luxe 8-daagse cruise over de Westelijke Middellandse Zee

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Jouw droomcruise is in zicht! Je boekt nu extra voordelig een luxe cruise bij Traveldeal! Of je nu van avontuur houdt of lekker wil relaxen, tijdens een cruisevakantie kan het allemaal. Je hebt de keuze uit diverse vaarroutes. Wordt het een cruise naar het mystieke Midden-Oosten, het Mediterrane klimaat of de prachtige Noorse Fjorden? Ongetwijfeld zul je terugkijken op een onvergetelijke cruise ervaring met fascinerende bestemmingen, historie en prachtig natuurschoon.

Beleef de 8-daagse luxe cruise en ontdek de Westelijke Middellandse Zee! Je vertrekt vanuit de haven in Genua, Italië. Vanuit de luchthaven word je naar de cruise terminal gebracht. Tijdens deze cruise vaar je langs 4 verschillende havens, waaronder Civitavecchia (Rome), Palermo (Monreale), Ibiza en Valencia. De cruise zelf is al een hoogtepunt, maar daarnaast zie je ontzettend veel indrukwekkende bezienswaardigheden. Breng o.a. een bezoek aan het kasteel Forte Michelangelo in Rome, de prachtige stranden in Ibiza en de mooiste wijk El Carmen in Valencia. Op het cruiseschip vind je moderne faciliteiten zoals de interactieve Aquaparken, bowlingbaan, het panoramische zwembad, '360 ° Waterfront Boardwalk' en de panoramische liften zorgen voor een prachtig uitzicht. Ook het entertainment is van hoog niveau; dit cruiseschip is de eerste met een Slide boarding technologie; een combinatie van een glijbaan en een interactief spel waar jij je helemaal kunt uitleven!

Praktische informatie

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Volg de instructies op het e-ticket om een boeking te maken.

Voorwaarden

Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

- De genoemde prijs is voor één persoon, o.b.v. een verblijf in een 2-persoons binnenhut en volpension.

- Het maken van een boeking is mogelijk t/m 30 november 2021.

- Het is mogelijk om te upgraden naar een buiten- of balkonhut. De meerprijs vind je terug in de kalender op ah.traveldeal.nl

- Vluchten zijn inclusief

- Vertrek is mogelijk t/m juni 2022, o.b.v. beschikbaarheid.

- Service charge (o.a. fooien) zijn exclusief en bedragen €70,00 per persoon.

- Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.

- Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

- Er zijn i.v.m. COVID-19 extra vereisten van toepassing voor inscheping in 2021.

- De genoemde prijzen zijn exclusief fooien en/of servicekosten. De fooien en/of servicekosten, vereisten en overige informatie voor inscheping vind je terug op ah.traveldeal.nl

- De cruises worden uitgevoerd door MSC Cruises.

- Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.

- Het is niet mogelijk om je boeking kosteloos te annuleren zodra je vanuit de reisorganisatie de bevestiging van je boeking hebt ontvangen.

Let op!
De cruises voor 2021 zijn alleen beschikbaar voor gasten die voldaan aan ALLE onderstaande punten:
• Een moleculaire of antigeentest afnemen binnen 48 uur voor het vertrek van het schip (niet vereist voor gasten jonger dan 2 jaar).
• Volledig gevaccineerd zijn (d.w.z. minimaal 14 dagen voor vertrek van het schip volledig gevaccineerd zijn, geaccepteerde vaccins: Pfizer, Modena, AstraZeneca, Johnson & Johnson).
• In de afgelopen zes maanden hersteld zijn van COVID-19.