Het BOWIE Concert

62.00
44 . 30
Helaas, uitverkocht
62.00
44 . 30
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
 • Het toegangsbewijs is enkel geldig voor de gekozen voorstelling
 • Deze tickets hebben betrekking op een voorstelling op 6, 7, 15, 21, 22, 28 en 29 januari
 • Deze tickets betreffen tickets voor Rang 1
 • Op basis van beschikbaarheid, op = op

Zes jaar na zijn dood komt deze pop legende tot leven tijdens een unieke concertreeks.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

DIVERSE STEDEN – Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2021 was het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Door de Corona pandemie herdenken we Bowie echter een jaar later, in januari 2022. Het wordt een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show te zien in Amsterdam (AFAS Live) in Groningen (MartiniPlaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy – RTM stage).

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek. Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’. De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber. Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien.

Afbeeldingen: Govert de Roos en PGK Producties.

Praktische informatie

Datums, locaties & aanvangstijden

 • 6 januari 2022 - MartiniPlaza Groningen - 20.00 uur
 • 7 januari 2022 - MartiniPlaza Groningen - 20.00 uur
 • 15 januari 2022 - AFAS Live Amsterdam - 15.00 uur & 20.00 uur
 • 21 januari 2022 - Mainstage Den Bosch - 20.00 uur
 • 22 januari 2022 - Mainstage Den Bosch - 20.00 uur
 • 28 januari 2022 - RTM Stage (Ahoy) Rotterdam - 20.00 uur
 • 29 januari 2022 - RTM Stage (Ahoy) Rotterdam - 15.00 uur & 20.00 uur


Informatie
Kijk voor meer informatie op www.bowieconcert.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je de e-tickets op het opgegeven e-mailadres. Je krijgt hierbij een rij- en stoelnummer toegewezen, welke te vinden zijn op het ontvangen e-ticket.

Voorwaarden

- Deze tickets hebben betrekking op een voorstelling op 6, 7, 15, 21, 22, 28 en 29 januari

- Deze tickets betreffen tickets voor Rang 1

- Het toegangsbewijs is enkel geldig voor de gekozen voorstelling 

- Het toegangsbewijs is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen 

- Het toegangsbewijs is niet inwisselbaar tegen contanten 

- Op basis van beschikbaarheid, op = op 

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje