Het Grote Songfestivalfeest

65.00
45 . 50
Helaas, uitverkocht
65.00
45 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Het Grote Songfestivalfeest vindt plaats op 9 december 2021 in Ziggo Dome Amsterdam
  • Reserveren is verplicht via www.hetgrotesongfestivalfeest.nl 
  • Deze tickets betreffen staplaatsen, voor een groot vak recht voor het podium

Nog meer grote internationale Songfestivalsterren komen naar Amsterdam

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Cornald Maas en Edsilia Rombley zijn de presentatoren van Het Grote Songfestivalfeest dat op 9 december 2021 in Ziggo Dome Amsterdam plaatsvindt. Het is de tweede keer dat dit grootste songfestivalfeest in Nederland wordt gevierd. De allergrootste songfestivalsterren uit heden en verleden komen dan speciaal naar Amsterdam voor een spetterende avond. Zo hebben de Turkse winnares Sertab Erener, The Waterloo Band, Imaani, Michael Schulte, OG3NE en Stefania toegezegd om hun songfestivallied in Ziggo Dome ten gehore te brengen.

Sinds Nederland in mei van dit jaar op een grootse manier het Eurovisie Songfestival heeft georganiseerd, is de Eurovisiekoorts bij de fans alleen nog maar gestegen. Presentatoren Cornald Maas en Edsilia Rombley verheugen zich op het spektakel. ‘Dit is voor mij als het allerlekkerste toetje dat je kan krijgen,’ laat Edsilia weten. ‘In mei mocht ik met drie lieve collega’s het Eurovisie Songfestival presenteren en nu mag ik opnieuw voor een kolkende massa van Eurovisiefans op het podium staan. Dan doen we het feestje nog eens dunnetjes over.’

Praktische informatie

De tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest vindt plaats op 9 december 2021 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Meer informatie en kaartverkoop is te vinden op www.hetgrotesongfestivalfeest.nl.

Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.hetgrotesongfestivalfeest.nl. Print je tickets uit en neem deze mee naar de locatie van het uitje.

Voorwaarden

- De laatste voorstelling vindt plaats op 9 december 2021

- Deze tickets betreffen staplaatsen, voor een groot vak recht voor het podium

- Vooraf reserveren is verplicht via www.hetgrotesongfestivalfeest.nl 

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

- Op basis van beschikbaarheid, op = op

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje