Noord-Hollands Wintercircus

27.50
16 . 50
Helaas, uitverkocht
27.50
16 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Het Noord-Hollands Wintercircus vindt plaats van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen

Op ongekende hoogte!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

In het recreatiegebied ‘Park van Luna’, op de rand van Heerhugowaard en Alkmaar, verrijst in december weer een kleurrijk rood-blauw tentencomplex. Dankzij de Duursma Groep Events wordt het voortbestaan van het kerstcircus in Heerhugowaard voor de toekomst gewaarborgd. Met groot respect voor hetgeen Alex Sijm in de afgelopen 19 edities heeft opgebouwd en de enthousiaste plannen van Duursma om meer ruimte en beleving te bieden aan de trouwe bezoekers, werd in september 2020 ‘symbolisch’ de circustent overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

OUDE BEKENDEN IN GROTERE TENT
Het ‘Noord-Hollands Wintercircus’ was al jaren vroegtijdig uitverkocht. Door het spelen in een grotere tent, gericht op de wijde omgeving, hoeft er komend seizoen geen ‘nee’ meer verkocht te worden. Met als regisseur Tony Wilson (voormalig spreekstalmeester Wereldkerstcircus Carré), een geweldige samenstelling van artiesten en huisclown Frenky, is er een gedegen basis om een top show te presenteren. Een grotere tent biedt bovendien ruimte aan wat ‘grotere’ nummers en net als bij de overige Duursma-circusproducties komt er natuurlijk ook een mooie kinderboerderij te staan die dagelijks gratis toegankelijk is.

GROTE VERRASSINGEN
De vaste schare aan trouwe bezoekers van het ‘Noord-Hollands Wintercircus’ staan dit jaar enkele grote verrassingen te wachten. Daar waar de intieme sfeer wordt behouden komt er een circusprogramma waar nog lang over zal worden nagepraat. Dankzij de grotere ruimte en de daardoor beschikbare hoogte tot in de nok van de tent kan het adrenalinegehalte worden opgevoerd. ‘Oude bekende’ clown Frenky zal de rode draad in het programma zijn. Samen met spreekstalmeester Martijn Martell neemt hij u vol trots mee op reis door de spectaculaire circusshow.

Praktische informatie

Informatie
Kijk voor aanvullende informatie op www.nederlandsekerstcircussen.nl/circussen/noord-hollands-wintercircus 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je vanuit Albert Heijn een e-mail met daarin je vouchercode. Let op: deze e-mail met vouchercode die je van Albert Heijn ontvangt is niet je toegangsbewijs. Ga met de vouchercode uit de e-mail van Albert Heijn naar www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn en boek daar de gewenste datum. Het e-ticket dat je vervolgens vanuit Ticketmaster ontvangt geeft toegang tot het Noord-Hollands Wintercircus.

Voorwaarden

  • Het Noord-Hollands Wintercircus vindt plaats van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn  
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties
  • Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje