35 . 00

Lycamobile bundels

35 . 00


 

Holland Bundel S - € 15
Met de Holland Bundel S bel en sms je onbeperkt binnen Nederland naar zowel vast als mobiel. Daarnaast ben je van alle gemakken voorzien met 7GB data op 4G. Het bundeltegoed kan tijdens roaming in de EU/EER landen tevens gebruikt worden zoals in Nederland. De Holland Bundel S is 30 dagen geldig vanaf de dag van in gebruikname.

Holland Bundel L - € 25
Met de Holland Bundel L bel en sms je onbeperkt binnen Nederland naar zowel vast als mobiel. Met ons supersnelle 4G netwerk en 15GB data ligt de wereld aan je voeten. Tevens kan het bundeltegoed tijdens roaming in de EU/EER landen gebruikt worden zoals in Nederland. De Holland Bundel L is 30 dagen geldig vanaf de dag van in gebruikname.

Holland Mega Bundel - € 35
Met de Holland Mega Bundel bel en sms je onbeperkt binnen Nederland naar zowel vast als mobiel. Streamen, downloaden, video bellen, het kan allemaal met 25GB data op 4G! Tevens kan het bundeltegoed tijdens roaming in de EU/EER landen gebruikt worden zoals in Nederland. De Holland Mega Bundel is 30 dagen geldig vanaf de dag van in gebruikname.

Voor de Algemene Voorwaarden en de Fair Use Policy bezoek www.lycamobile.nl/bundels 

Dit product wordt aangeboden door : Lekkerland

Instructies


Bundel activeren:
1. Toets *101*OPWAARDEERCODE# in en druk op verzenden.
OF
2. Bel 1244 (gratis) en volg de gesproken instructies. Kies optie 1 in het menu en toets uw opwaardeercode in.  

Activating your bundle:
1. Dial *101*PIN# and press the send button.
OR
2. Call 1244 (free of charge) and follow the voice prompts. Choose option 1 in the menu and enter your PIN code.