EntertainmentCadeau eGift

10 . 00
Helaas, uitverkocht
10 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

EntertainmentCadeau is de perfecte cadeaukaart voor alle entertainment liefhebbers. De cadeaukaart biedt een ruime keuze aan diverse entertainmentmerken zoals; Spotify, Pathe Thuis, De Efteling en Bookspot. Zo is er een ruime keuze voor iedereen! 

Let op: voor gebruik dient de EntertainmentCadeau kaart eerst omgeruild te worden voor een cadeaukaart naar keuze op www.entertainmentcadeau.nl. 

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

EntertainmentCadeau is om te ruilen voor een cadeaukaart(en) naar keuze op www.entertainmentcadeau.nl Je hebt na de aanschafdatum van EntertainmentCadeau daar twee (2) jaar de tijd voor. De waarde van de door jou gekozen kaart(en) moet gelijk zijn aan de waarde van jouw EntertainmentCadeau. Het is niet mogelijk om bij te betalen. De lijst van deelnemende partners kan veranderen, het laatste aanbod vind je op www.entertainmentcadeau.nl. Daarnaast kun je hier ook terecht voor de saldo-checker, (resterende) geldigheid en de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden liggen tevens ter inzage bij Hawk Commerce B.V. en zullen op verzoek kosteloos worden verzonden.

Inwisselen

EntertainmentCadeau is online om te wisselen voor een digitale cadeaukaart naar keuze. Volg hiervoor de volgende stappen: 

1. Controleer het tegoed en de geldigheid van jouw EntertainmentCadeau op www.entertainmentcadeau.nl 

2. Gebruik het kaartnummer (de opwaardeercode) en pincode om toegang te krijgen tot de EntertainmentCadeau catalogus. 

3. Kies een cadeaukaart van één- of meerdere deelnemende merken naar keuze en klik op bestellen. 

4. Ontvang de gekozen cadeaukaart (en) per email en geniet van jouw cadeau!