Klus Cadeau code

5 . 00
Helaas, uitverkocht
5 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Klus Cadeau is het leukste cadeau voor al je huis- en tuinprojecten. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in heel Nederland. 

Gereedschap, verf, hout, behang en zelfs meubels: alles waarmee je jouw huis en tuin kunt omtoveren tot een droomplek. Of gewoon om een simpele klus te klaren! Dit cadeau is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden. 

Klus Cadeau heeft een vrije waarde tussen 5 en 150 euro. Je kunt je cadeaukaart besteden bij alle fysieke winkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. Het is niet mogelijk om je cadeaukaart in de online webshops van deze acceptanten te besteden.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Verlies, diefstal of beschadiging van de Giftcard geeft geen recht op restitutie van de waarde, op vervanging of op welke aanspraak dan ook. Onder geen beding worden nieuwe codes verstrekt aan de Klant en/of Bezitter.  Voor de algemene voorwaarden kun je terecht op http://www.kluscadeau.nl/algemene-voorwaarden/ 

Verzilver instructies

Je kunt je cadeaukaart besteden bij alle fysieke winkels van Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. Online verzilveren is helaas niet mogelijk. De cadeaukaart kan uitsluitend worden verzilverd bij de fysieke winkels.