New Super Mario Bros.™ U Deluxe

59 . 99
Helaas, uitverkocht
59 . 99
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

New Super Mario Bros. U krijgt een luxe behandeling op de Nintendo Switch! 

Luigi’s eerste hoofdrol in een platformavontuur, New Super Luigi U, krijgt ook de luxe behandeling en wordt meegeleverd! 

Een enkele Joy-Con-controller is alles wat een speler nodig heeft. Geniet altijd en overal van 164 levels voor één tot vier spelers! 

Mario, Luigi en Toad zijn allemaal van de partij, en als dat nog niet genoeg is, doen Nabbit en Toadette ook mee aan de pret. 

Nabbit loopt geen schade op van vijanden. Dat kan erg goed van pas komen. En als Toadette een superkroon gebruikt, verandert ze in Peachette! Peachette kan een dubbele sprong uitvoeren, langzaam zweven tijdens een vrije val, en met een boost snel uit een gat komen.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Downloadcode voor:
New Super Mario Bros.™ U Deluxe

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop. 

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. 

Deze code: 

  • Kan slechts één keer worden gebruikt. 
  • Zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. 

New Super Mario Bros.™ U Deluxe niet speelbaar voor de releasedatum.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. 

  • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. 
  • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. 

Er is mogelijk extra opslagruimte nodig op je systeem voor de installatie of voor software-updates. 

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.


*GAME SIZE - 2.5 GB*ACCESSORY COMPATIBILITY - Nintendo Switch Pro Controller *LANGUAGE AVAILABILITY - Eng, Fre, Ita, Ger, Spa, Dut, Por, Rus*CONSOLE - Nintendo Switch*TYPE - Switch Download and Game Card*ORIGINAL SYSTEM - Nintendo Switch*MULTIPLAYER MODE - Simultaneous*PLAYERS - 1-4*AGE RATINGS - PEGI 3+ / USK 0*COPYRIGHTS - © 2012 – 2018 Nintendo*RELEASE DATE: - 43476

Verzilver instructie

Hoe je je downloadcode gebruikt: 

BELANGRIJK: deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op onze website: https://ec.nintendo.com/redeem.  

1. Kies [eShop icon shopping bag] in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen. 

2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.