One4all eGift

5 . 00
Helaas, uitverkocht
5 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

One4all: Besteed bij meer dan 100 merken in de winkel en online!

Let op! Dit product is een digitale cadeaukaart die per mail verstuurd wordt.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

De volledige, actuele versie van de algemene voorwaarden is beschikbaar op www.one4all.nl. Door de kaart te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden. We behouden ons het recht voor om te allen tijde nieuwe algemene voorwaarden in te voeren en/ of de bestaande voorwaarden te wijzigen of aan te passen door u twee maanden van tevoren hiervan op de hoogte te stellen op de Website of op welke manier dan ook die wij, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, passend achten. Op dat moment, in welke omstandigheid u vrij bent om deze overeenkomst te beëindigen. 

Verzilverinstructies

Om de waarde van de eGift te controleren, bel +31 20 20 93 867 of ga naar www.one4all.nl. Wilt u direct in contact met onze klantenservice? Bel +312 020 93 481.

In de winkel

De eGift  kan worden gebruikt voor aankopen direct bij deelnemende winkels. Hiervoor moet de eGift worden toegevoegd in de One4all app of via de wallet. Ga naar www.one4all.nl  voor een overzicht van alle deelnemende winkels. Voor het afrekenen met de O4A kaart, volg de volgende stappen:  

  1. Controleer altijd eerst zelf het saldo voordat u gaat afrekenen in de winkel en breng de medewerker hiervan op de hoogte. 
  2. Download de One4all app en maak een persoonlijk account aan. 
  3. Voeg de kaart handmatig toe aan uw Apple wallet of betaal direct vanuit de One4All app met een Android telefoon. 
  4. De Kaart moet altijd als een reguliere VISA debit transactie (PIN transactie) worden verwerkt.   
  5. Eventuele meerbesteding kan worden afgerekend met cash en/of een andere credit of debit kaart  

Online

Er geldt een wettelijk limiet van €50,- per transactie voor het gebruik van de One4ll eGift online.  Vul hierbij het kaarnummer, de CCV en de Geldig tot datum in tijdens de checkout. Bijbetalen is bij sommige website niet mogelijk.