Paper Mario: The Origami King

59 . 99
Helaas, uitverkocht
59 . 99
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia op een komisch RPG-avontuur dat je naar alle uithoeken van een papieren wereld brengt in Paper Mario: The Origami King op de Nintendo Switch! 

Neem het op tegen de origami-koning en zijn flinterdunne leger, werk samen met bijzondere kompanen en leer magische krachten te beheersen op je missie om de wereld te redden. 

  • Reis door de wereld, van bloedhete woestijnen tot woeste zeeën 
  • Rekruteer allerlei bijzondere personages 
  • Ga gevechten aan waarin zowel je tactisch denkvermogen als je puzzeloplossend vermogen op de proef wordt gesteld
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Downloadcode voor:
Paper Mario: The Origami King

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop. 

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. 

Deze code: 

  • Kan slechts één keer worden gebruikt. 
  • Zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. 

Paper Mario: The Origami King is niet speelbaar voor de releasedatum. 

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. 

  • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. 
  • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. 

Er is mogelijk extra opslagruimte nodig op je systeem voor de installatie of voor software-updates. 

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.


*GAME SIZE - 6.4 GB *ACCESSORY COMPATIBILITY - Nintendo Switch Pro Controller *LANGUAGE AVAILABILITY - German, English, Spanish, French, Italian,Dutch, *CONSOLE - Nintendo Switch / Nintendo Switch Lite *TYPE - Nintendo Switch card/downloadable software *ORIGINAL SYSTEM - Nintendo Switch *MULTIPLAYER MODE - Not supported *PLAYERS - 1 *AGE RATINGS - PEGI 7+ / USK 6+ *COPYRIGHTS - © 2020 Nintendo Program © 2020 Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS *RELEASE DATE - 17/07/2020 00:00 Local Time

Verzilver instructie

Hoe je je downloadcode gebruikt: 

BELANGRIJK: deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op onze website: https://ec.nintendo.com/redeem.  

1. Kies [eShop icon shopping bag] in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen. 

2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.