Pokémon Sword

59 . 99
Helaas, uitverkocht
59 . 99
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Belangrijk: deze versie bevat geen SteelBook®. 

Beleef de spannendste avonturen in Galar, een uitgestrekt gebied met verschillende omgevingen, van het idyllische platteland en moderne steden tot een bosrijk landschap en besneeuwde bergen. De mensen en Pokémon die daar wonen hebben samengewerkt om de industrie in de regio op te bouwen. 

Op je reis kun je diverse Gyms bezoeken om uiteindelijk Pokémon-meester te worden! Je hoeft niet alles in je eentje te doen, want Galar herbergt nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partner!"

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Downloadcode voor:
Pokémon Sword

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop. 

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. 

Deze code: 

  • kan slechts één keer worden gebruikt. 
  • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. 

Pokémon Sword is niet speelbaar voor de releasedatum. 

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. 

  • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. 
  • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. 

Er is mogelijk extra opslagruimte nodig op je systeem voor de installatie of voor software-updates. 

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH. 

*GAME SIZE - 9.5GB *ACCESSORY COMPATIBILITY - Nintendo Switch Pro Controller *LANGUAGE AVAILABILITY - English, French, Italian, German, Spanish *CONSOLE - Nintendo Switch / Nintendo Switch Lite *TYPE - Download version and Nintendo Switch Game Card *ORIGINAL SYSTEM - Nintendo Switch *MULTIPLAYER MODE - 1-4 Players in Online Multiplayer / 2-4 Players in Local Wireless Multiplayer *PLAYERS - 1 *AGE RATINGS - PEGI 7+/USK 6 *COPYRIGHTS - ©2019 Pokémon. ©1995-2019 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. *RELEASE DATE - 15.11.2019 at 00:00 Local Time

Verzilverinstructie

Hoe je je downloadcode gebruikt:
BELANGRIJK: deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op onze website: https://ec.nintendo.com/redeem.  

  1. Kies [eShop icon shopping bag] in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen. 
  2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.