Spotify €60

60 . 00
Helaas, uitverkocht
60 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Maanden lang ongestoord muziek luisteren, zonder advertenties? Dat kan met de gift card van Spotify! Bestel een Spotify cadeaukaart binnen 30 seconden en je ontvangt de code in no-time in je mailbox. Perfect als cadeau voor een muziekliefhebber, of natuurlijk ook gewoon voor jezelf.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de "kaart"), gaat u akkoord met het volgende: 1. De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/), zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie. 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd). 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist). 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/#s1). 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem](www.spotify.com/redeem.). 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt. 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan. 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten. 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify"). 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart. 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com](support.spotify.com).

Instructies

1. Log in op spotify.com/redeem 

2. Voer de pincode op de achterkant van de kaart of de code op je betalingsbewijs in. 

3. Klik op Inwisselen. De cadeaubon wordt toegepast op de abonnementskosten vanaf de volgende betaaldatum. Je kosten worden weer zoals gewoonlijk nadat het bedrag van de cadeaubon is gebruikt.