Bloemen Cadeau code

5 . 00
Helaas, uitverkocht
5 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Een prachtig boeket bloemen of leuke plant voor in huis. Geef of krijg je een Bloemen Cadeau? Dan zit je altijd goed! Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij honderden bloemisten en webshops in heel Nederland. Je vindt dus altijd wel een mooi boeketje dat bij jou of bij hem of haar past. Het ideale cadeau voor iedereen die van bloemen houdt. En wie houdt daar nou niet van?

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Verlies, diefstal of beschadiging van de Giftcard geeft geen recht op restitutie van de waarde, op vervanging of op welke aanspraak dan ook. Onder geen beding worden nieuwe codes verstrekt aan de Klant en/of Bezitter.  

Voor de algemene voorwaarden kun je terecht op http://www.bloemen-cadeaukaart.nl/algemene-voorwaarden/" 

Verzilver instructie

Je kunt je cadeaukaart besteden bij fysieke bloemisten van Euroflorist, Fleurop en Topbloemen.nl verspreid door heel Nederland. Maak een keuze uit het assortiment en geef een print van je digitale gift af bij de kassa. 

Je kunt je cadeaukaart besteden in de webshops van Topbloemen.nl, Frederique's Choice, Floriënt Express, Fleurop en BloomPost.

Kies bij de betaling voor Bloemen Cadeau en vul jouw unieke kaartnummer en pincode in. http://www.bloemen-cadeaukaart.nl/acceptanten/