60.00
36 . 00

ACTIE: Wadden-Schiermonnikoog Dagarrangement voor 2

60.00
36 . 00
Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Nu tijdelijk: 40% korting op een Wadden-Schiermonnikoog Dagarrangement voor 2 personen!

Beleef het Waddeneiland natuurlijk en intens. Je gaat een hele dag op pad in een stukje werelderfgoed. Je ziet zeehonden, loopt op het Wad en bezoekt Schiermonnikoog.

Let op: tickets zijn te koop t/m 1 april 2018.

Omschrijving

Beleef het Waddeneiland natuurlijk en intens. Je gaat een hele dag op pad in een stukje werelderfgoed. Je ziet zeehonden, loopt op het Wad en bezoekt Schiermonnikoog. Vanuit de haven van Lauwersoog vaar je met het comfortabele passagiersschip MS Boschwad de Waddenzee op. Je begroet de zeehonden, die rustig liggen op een drooggevallen zandplaat.

Je hebt genoeg tijd om ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Je gaat van boord op een zandplaat verderop. Onder leiding van ervaren gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen wandel je heerlijk een uurtje op het Wad. Je loopt over hard zand, met een beetje geluk hou je droge schoenen. Aangekomen op Schiermonnikoog geniet je van de rust en stilte.

Pak een drankje of visje mee op het eiland. Een bus brengt je terug naar het schip. Na een dagje Waddengebied ontdekken sta je weer aan het vaste land in Lauwersoog.

Praktische informatie

Vertrekpunt
Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
Haven 20
9976 VN Lauwersoog 

Wanneer: April t/m oktober.
Duur: 7 uur
Aantal personen: 2

Niet vergeten
- Warme sportieve kleding    
- Wandelschoenen    
- Extra droge kleding en schoenen    
- Verrekijker / fototoestel
 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient de gewenste datum te kiezen via Wadden- Schiermonnikoog.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2018

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties