Er is iets fout gegaan

ACTIE: WILDLANDS inclusief lunch(box)!
26.50
vanaf 24 . 00

ACTIE: WILDLANDS inclusief lunch(box)!

26.50
vanaf 24 . 00
Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Nu bij Albert Heijn: ga voor slechts €24 (3 t/m 9 jaar) of €26,50 (v.a. 10 jaar) een hele dag op expeditie in WILDLANDS, inclusief een heerlijke lunch(box)!

De lunchbox voor kinderen bestaat uit een kidsbox met friet, kipnuggets, caprisun en een cadeautje. De lunch voor volwassenen bestaat uit een sandwich met een flesje Chaudfontaine 0,33l.

Omschrijving

Reis als echte avonturier door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. WILDLANDS: een werelds avontuur!

De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort.

Ontdek per boot Rimbula River met zijn stroomversnellingen, volg jungle trails en steek in met een vlot de rivier over langs zwemmende olifanten. De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne.
 

In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

Praktische informatie

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
(Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen)
 

Openingstijden
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur
 

Afwijkende openingstijden:
-
Juli & augustus: 10:00 tot 18:00 uur
- Weekenden van mei & juni: 10:00 tot 18:00 uur
- Oud & Nieuw: gesloten

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit en neem deze mee naar WILDLANDS.
 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 30-12-2017

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen

- Personen vanaf 10 jaar vallen onder de categorie 'volwassenen'