50.00
30 . 00

ACTIE: Zeehonden Safari voor 2

50.00
30 . 00
Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Nu tijdelijk: 40% korting op een Zeehonden Safari voor 2 personen.

Altijd al eens een zeehond in het wild willen begroeten? Een glimp willen opvangen van de vrolijke snuiter? Stap aan boord en vaar mee over de Wadden.

Let op: tickets zijn te koop t/m 1 april 2018.

Omschrijving

Lekker al dobberend op de boot genieten van het kabbelende water ga je op zeehonden safari. Voordat je een zeehond spot mag je eerst kennismaken met de Waddenzee, het leefgebied van een rob. Je loopt over mosselbanken en schelpenbanken (vooral hard zand), met daartussen geultjes waarin je jonge garnalen kunt zien.

De ervaren gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen vertellen wat er te zien is en hoe de zeehonden leven. Na 1,5 uur wadlopen ga je weer aan boord en brengt de boot je naar de zeehondenbank toe. De boot vaart langzaam en dicht langs de zeehonden op (zonder ze te verstoren). Dichtbij gekomen is het fluisteren en niet flitsen.

Na de begroeting zwaai je de zwemmende blaffers tot ziens en kom je weer aan wal in Lauwersoog. Een leuk dagje uit voor het hele gezin (kinderen mogen al mee vanaf 4 jaar). Vergeet je verrekijker en/of fototoestel niet. Op de boot is er beperkt eten en drinken aanwezig 

Praktische informatie

Vertrekpunt
Haven 24
9976 VN Lauwersoog

Wanneer: April t/m oktober.
Duur: 5 uur
Aantal personen: 2

Niet vergeten
- Warme kleding
- Verrekijker / fototoestel
- Eten en drinken 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient de reservering vervolgens compleet te maken via www.doenkado.nl.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Na reservering ontvang je de contactgegevens van de organisator per e-mail en kun je een datum afspreken.