50.00
32 . 50

ACTIE: Bootcamp 5-strippenkaart

50.00
32 . 50
Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Nu tijdelijk: 30% korting op een Bootcamp 5-strippenkaart!

Vindt u bewegen en buiten zijn ook heerlijk? Dan kunt u met deze voucher 5 keer deelnemen aan een bootcamp van Bootcamp Team op één van de vele locaties in Nederland. 

Let op: strippenkaarten zijn te koop t/m 1 april 2018.

Omschrijving

Vindt u bewegen en buiten zijn ook heerlijk? Dan kunt u met deze voucher 5 keer deelnemen aan een bootcamp van Bootcamp Team op één van de vele locaties in Nederland.

Wat is bootcamp? Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is een traditionele sportschool niets voor u? Maar wilt u wel fit, sterk, soepel en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor u! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale workout om je sterk, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Bootcamp is geschikt voor iedereen. Onze trainers kunnen hun training goed aanpassen aan de deelnemer. Er wordt altijd buiten gesport. Door o.a. gebruik te maken van uw eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden of het mulle zand wordt de omgeving volledig benut.

De belangrijkste ingrediënten voor een Bootcamp Team training:

- Actief bewegen in de buitenlucht
- Uitdagende omgeving
- In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
- Fit en soepel worden (of blijven)
- Op je eigen niveau trainen
- Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Tip: Kijk voordat je dit arrangement bestelt op https://bootcampteam.com/locatie-overzicht om te zien of Bootcamp Team ook actief is bij jou in de buurt. 

Praktische informatie

Wanneer: Gehele jaar
Duur: 5x 1 uur
Plaats: div. locaties in Nederland
Aantal personen: 1

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient je reservering compleet te maken via Bootcamp 5-strippenkaart.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2018. 

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.