50.00
32 . 50

ACTIE: Duikintro voor kids

50.00
32 . 50
Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Nu tijdelijk: 30% korting op een duikintroductie voor kids!

Wie een leuke spannende avontuurlijke activiteit zoekt voor zijn kids; opgelet! Hoe gaaf is het om een proefduik in een indoor zwembad te mogen doen?

Let op: tickets zijn te koop t/m 1 april 2018.

Omschrijving

Wie een leuke spannende avontuurlijke activiteit zoekt voor zijn kids; opgelet! Hoe gaaf is het om een proefduik in een indoor zwembad te mogen doen? Kids vanaf 8 jaar kunnen deze bijzondere introductieduik volgen samen met een ervaren en gekwalificeerde instructeur. Onder water ademen en gewichtloos door het water zweven is een unieke belevenis. En helemaal voor kinderen. Wat een geluksvogels.

Eerst krijgen de kids een uurtje theorie en maken ze kennis met het duikoutfit. Daarna gaan de duikertjes langzaam te water. Op speelse wijze leren ze de essentie van het duiken. Het verwarmde indoor zwembad is het gehele jaar open. Na afloop ontvangen de jonge duikertjes een leuke herinnering.

In Zandvoort kunnen ouders vanuit de shop foto's maken door de raampjes in het zwembad en kan de dag ideaal gecombineerd worden met een strandwandeling en lunch of diner op het strand. In Breda kunnen de de kinderen zelf foto's maken met een onderwater camera en worden er ook foto's van de kinderen gemaakt.

Praktische informatie

Plaats: Tilburg en Zandvoort
Wanneer: Gehele jaar
Duur: 2 uur
Aantal personen: 1

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. Je dient de reservering compleet te maken via Duikintro voor kids.

Voorwaarden
- Tickets kunnen verzilverd worden t/m 31 augustus 2018
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties