Clean Air Plasma Ionisator Luchtreiniger

FoodFirst Kortingshop
59.00
44 . 95
Helaas, uitverkocht
59.00
44 . 95
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Prijs is inclusief verzendkosten
  • Je ontvangt het bestelde product binnen 5 werkdagen

Type CA-267

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Géén vervangfilters nodig! CA-267 is de ideale oplossing voor luchtzuivering in kleinere ruimtes tot 20m². Het intelligente design maakt dit een compacte, effectieve en veelzijdig toepasbare luchtreiniger.

Werking
Ionisator voor de productie van negatieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht, het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionen en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht en vallen neer of worden door de luchtreiniger uit de lucht gefilterd. Negatieve ionen ondersteunen de opbouw van energiereserves en de stofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, de vermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnelling van helingsprocessen en alsmede de afbouw van stress en slaapstoornissen.

Door het bijzondere elektrostatisch filtersysteem is de Plasma ionisator luchtreiniger CA-267 in staat, zonder ventilator de lucht naar het apparaat toe te voeren en absoluut geruisloos te zuiveren. In het apparaat wordt elektrostatische energie opgebouwd, de lucht, de stof- en de vuildeeltjes in de lucht komen onder spanning te staan en worden hierdoor als door een magneet naar de geaarde stof verzamelende lamellen van het elektrostatisch filter geleid. De vuildeeltjes hechten zich aan de roestvrij stalen lamellen van dit filter. De lucht verliest zijn spanning en stroomt door. Hierdoor kan de luchtreiniger zonder ventilator voor het aanzuigen de lucht zuiveren. De combinatie van elektrostatisch filter met plasma technologie bindt zweefstoffen tot een deeltjesgrootte van 0,01 micron zoals fijnstof, pollen en alle soorten zweefstoffen.

De elektrostatisch geladen stofcollector lamellen vangen als een magneet zwevende deeltjes en schadelijke stoffen uit de lucht. Deze stalen lamellen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een zachte, licht vochtige doek. De drie verschillende filtertechnieken van de Clean Air Optima Plasma ionisator luchtreiniger CA-267 bieden bescherming tegen de meest voorkomende schadelijke stoffen in de binnenlucht zoals: stof / stofmijt / fijnstof / bacteriën, kiemen / virussen, pollen en andere allergenen, schimmel, schimmelsporen, sigarettengeur, chemicaliën en vluchtige organische verbindingen (VOC’s) en nare geuren.

Specificaties

Specificaties

- Geschikt voor ruimtes tot 20m² / 40m³ 

- Filtertechnologie: drievoudig met ionisator / elektrostatisch / plasma volledig geluidloos 

- Stroomspanning AC 220V / 50Hz 

- Verbruik maximaal 2,5 Watt •Plaatsing direct op het stopcontact 

- Verrijkt en verfrist de binnenlucht met 2.000.000 negatieve ionen/cm³ 

- Actief zuurstof < 0,05 ppm

Functies

- Ionisator aan / uit LED nachtlicht aan / uit 

- Afmetingen: hoogte 210mm x 72mm x 104mm 

- Kleurstelling: zilvergrijs / zwart

- Gewicht: 265 gram