MW FIT Smart Watch

FoodFirst Kortingshop
39.95
34 . 95
Helaas, uitverkocht
39.95
34 . 95
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Prijs is inclusief verzendkosten
  • Je ontvangt het bestelde product binnen 5 werkdagen

Met lichaamstemperatuurmeter!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

De band is gemaakt van zwart siliconen en daarmee ideaal voor zowel sporten als in je vrije of werktijd. Middels een USB-stekker in de polsband kan deze eenvoudig opgeladen worden.

Via de sensor aan de achterkant verbonden met de huid, wordt de lichaamstemperatuur gemeten en wordt er zelfs een melding gemaakt door trillingen bij een verhoging van een lichaamstemperatuur van 37,5 °C of hoger van deze temperatuur.

Kortom, check op eenvoudige wijze diverse dingen die met je gezondheid en je sociale berichtgevingen te maken hebben. Blijf fit!

LET OP! Dit product is gebaseerd op alertheid voor de gezondheid, de testresultaten zijn niet bedoeld voor medisch doeleind. Op deze sportieve Smart watch/Fit Band-horloge , kun je niet alleen de tijd, de datum en de omgevingstemperatuur aflezen, maar het voorziet je o.a. ook van de volgende informatie: lichaamstemperatuur (met een nauwkeurigheid van +/- 0,3 graden Celsius), hartslagmeter, bloeddrukmeter, calorieënteller, stappenteller, slaapmonitor, multisport-programma met GPS, afstandsmeter, “Find my phone”, stopwatch, telefoon oproepmeldingen (en afmelden), Facebook- en WA-meldingen, etc.