Google Play gift code €15

15 . 00
Helaas, uitverkocht
15 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play gift code voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt je bon ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Trakteer jezelf of geef iemand Play-tegoed cadeau.  

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Gebruiker moet 16 jaar of ouder zijn en woonachtig in Nederland. Nederlandse Google Payment-account en internettoegang vereist om te activeren. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed te gebruiken voor toegestane aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Geen cadeaubon-gebruikskosten of -vervaldatum. Tenzij wettelijk vereist is de cadeaubon niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen. De cadeaubon is niet opwaardeerbaar en er is geen restitutie mogelijk, de cadeaubon kan niet worden gecombineerd met non-Google Play-tegoed en kan niet worden doorverkocht, geruild of vergedragen
voor iets van waarde. Gebruiker is verantwoordelijk voor verlies cadeaubon. Voor hulp ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp.

Instructies

Je code inwisselen in de Play Store:

Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om deze aanbieding in te wisselen.