Nintendo eShop €50

50 . 00
Helaas, uitverkocht
50 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Digitale code voor Nintendo eShop-tegoed. 

Tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card! 

Deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt! In de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Ontdek vernieuwende indiegames, de nieuwste toptitels en retrogames voor de Virtual Console. Dankzij het brede assortiment aan downloadbare software heeft de Nintendo eShop voor ieder wat wils.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Digitale code voor: - Nintendo eShop-tegoed: 50 euro

Kan worden gebruikt op een Nintendo Switch en op de Europese versie van een: Nintendo 3DS • Nintendo 3DS XL • Nintendo 2DS • New Nintendo 2DS XL • New Nintendo 3DS • New Nintendo 3DS XL • Wii U.

Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen.

Deze code:

* kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code. 

* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld. 

* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. 

Hoe je de code gebruikt op de Nintendo Switch, systemen in de Nintendo 3DS-familie of de Wii U: 

Kies in de Nintendo eShop CODE GEBRUIKEN of TEGOED AANVULLEN en volg de instructies op het scherm.

Instructie

Hoe je de code gebruikt op de Nintendo Switch, systemen in de Nintendo 3DS-familie of de Wii U: Kies in de Nintendo eShop CODE GEBRUIKEN of TEGOED AANVULLEN en volg de instructies op het scherm.