Montage Service Unito Ace

Kookshop
179 . 00
Helaas, uitverkocht
179 . 00

De montage service van Unito Ace neemt je de zorg uit handen. Een gespecialiseerde monteur komt bij jou langs om de kokendwaterkraan te monteren zodat jij zorgeloos kunt genieten van koud, warm en kokendwater.  

✅ Gespecialiseerde monteurs
✅ Binnen 3 werkdagen neemt Unito contact met je op voor een afspraak
✅ Binnen 2 weken geïnstalleerd
🔔 Beperkte beschikbaarheid

Dit product wordt aangeboden door: Unito - Smart Technologies ltd
Dit product wordt aangeboden door: Unito - Smart Technologies ltd

Informatie

Bestel je de montage service bij jouw kraan? Dan wordt er binnen drie dagen na aankoop telefonisch contact opgenomen voor het maken van een afspraak. Hiervoor wordt het opgegeven telefoonnummer uit jouw bestelling gebruikt. 

Het product wordt binnen twee weken geïnstalleerd door de servicemonteur.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt mijn verzending met montageservice?

  • Binnen 3 werkdagen na je aankoop, wordt je gebeld door onze service-afdeling voor het plannen van de installatie. In overleg met jou wordt dan binnen twee weken het product geïnstalleerd. De monteurs bezoeken u rekinghoudend met de 1,5 meter afstand en dragen een mondmasker. Alle richtlijnen van het RIVM worden in acht genomen.

Moet ik iets doen tijdens of na de montageservice?

  • Nee. Binnen drie dagen na aankoop wordt er telefonisch contact opgenomen voor het maken van een afspraak. Het product wordt binnen twee weken geïnstalleerd door de servicemonteur.

Hoe verloopt de montageservice in tijde van corona?

  • De monteurs bezoeken u rekinghoudend met de 1,5 meter afstand en dragen een mondmasker. Alle richtlijnen van het RIVM worden in acht genomen.