Over Albert Heijn 

Bij Albert Heijn geloven we dat we met veel kleine stapjes, grote resultaten kunnen behalen. Dat als we met z'n allen iedere keer een beetje meer doen, we ook iedere keer een beetje meer bereiken. Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kun je er ook terecht voor verschillende digitale diensten. Via ons online platform bieden wij ook Tickets, e-cadeaus en beltegoed aan. Albert Heijn vervult voor deze digitale diensten een bemiddelende rol tussen de verkopende partijen en klanten. Deze producten worden aangeboden door speciaal geselecteerde partners die experts zijn in hun veld en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Wilt u meer weten over Albert Heijn? Klik op www.ah.nl/over-ah 

Over Touch Incentive marketing

Touch Incentive Marketing ontwikkelt en voert incentive- en loyaliteitsprogramma's uit die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren.
Touch heeft alle disciplines in huis en is daardoor hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Touch incentive levert creatieve loyaliteitsoplossingen aan onder andere grote FMCG-merken, telecom- en energiebedrijven, elektronicaketens, petrol en financiële instellingen.

Kijk hier voor meer informatie.

Over Touch Travel

Touch Travel is een breed georiënteerde reisorganisatie. Naast het verzorgen van reizen is Touch Travel ook partner voor (sport) evenementen verzorging. Binnen Running is Touch Travel enorm trots op het label Loopreizen, zowel in Nederland / België en Duitsland. Wereldwijde Marathonreizen voorzien van gegarandeerde startbewijzen en een uitstekend verblijf dichtbij start / finish!

Kijk hier voor meer informatie.

Over Lekkerland

Lekkerland Nederland B.V. geldt in Nederland als ‘The Convenience Company’ bij uitstek. De moderne consument kiest voor snelheid en gemak. Een kant-en-klare snack, een kop koffie tussendoor, een flesje fris tegen plotselinge dorst. Maar ook batterijen, telecomproducten of kantoor-en feestartikelen verwacht hij in een convenience store. Gemakkelijk onderweg of vlak naast de deur. Op het moment dat de behoefte ontstaat.

Kijk hier voor meer informatie.

Over Blackhawk Networks

Blackhawk Networks West Europa is gebaseerd in de verenigde koningrijk. Blackhawk heeft expertise in het incentive markt, cadeaukaarten en biedt zowel fysiek als digitale oplossing aan voor de cadeaukaarten markt.

Kijk hier voor meer informatie.

Over NCOI Online Academy 

Dé manier om de basis te leggen voor nieuwe kennis en vaardigheden. In een aantal weken leer je in slechts een paar minuten per dag nieuwe vaardigheden direct toe te passen in je praktijk. Online Academy is een uniek initiatief van NCOI Groep. Het is de perfecte manier om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen in combinatie met een drukke baan.

Kijk hier voor meer informatie.

Over Vliegende Vrienden van Amstel LIVE

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! combineert het beste van twee van Neerlands grootste muziekevenementen: The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE!.

Op 15 september 2018 vliegen de grootste artiesten en DJ’s van Nederland ‘Flying Dutch style’ per helikopter naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Op deze locaties geven zij in unieke en onverwachte duo’s een spetterende show in de kenmerkende stijl van De Vrienden van Amstel LIVE!

Kijk hier voor meer informatie.

Over Digital Content Company B.V. 

Digital Content Company B.V. (DCC) richt zich met haar uitgebreide contentaanbod en innovatieve platform op aanbieders van loyalty- en incentiveprogramma’s. DCC biedt alle toonaangevende aanbieders van digitale content aan door middel van e-vouchers, die zijn voorzien van een unieke (bar)code. Hiermee kan bijvoorbeeld direct thuis live voetbal worden gekeken, een film worden bekeken, muziek worden gedownload, maar er is ook een ruime keuze aan e-vouchers die toegang of korting geven bij populaire activiteiten en verrassende uitjes in Nederland.

Kijk hier voor meer informatie.

Over Studio 100 N.V.

Het Vlaamse Studio 100 is specialist in Kids en Family entertainment. Wie kent niet de bekende TV figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Nachtwacht, Maya de Bij en natuurlijk K3 en de vrolijke clown Bumba? Studio 100 heeft als doel het vertellen van mooie, grappige en spannende verhalen (content) die zowel bij ouder als kind betrokkenheid creëren, vermakelijk en educatief zijn. Het succes is gebaseerd op creativiteit, kwaliteit, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Naast TV programma’s produceert Studio 100 theatershows, films, muziek, boeken, merchandise en beschikt zij over een vijftal pretparken.

Kijk hier voor meer informatie

Over TR8COMM

TR8COMM is (visual) merchandiser en fullfillment partij. Zij leveren service en diensten.

Kijk hier voor meer informatie

Over MediaLane

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen en produceren TV, LIVE én THEATER. MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. 

Kijk hier voor meer informatie