Omschrijving

Bij Fletcher Hotels kan je niet alleen overnachten, ook de sfeervolle restaurants zijn zeker een bezoek waard. De chef-koks en keukenbrigades bereiden dagelijks met veel passie heerlijke verse, streekgebonden gerechten. De medewerkers adviseren je graag over bijpassende wijnen om jouw culinaire ervaring tot een ware beleving te maken. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met jouw (dieet)wensen.

Praktische informatie

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het?
- Koop voor 25 mei 2020 je vouchercode in de winkel of online via ah.nl/fletcherdiner
- Ga vóór 31 december 2020 naar www.dinerenbijfletcher.nl
- Volg de instructies en reserveer jouw 3-gangen diner voor 2 personen
- Print de reserveringsbevestiging en neem deze mee naar het restaurant. Bij aankomst in het hotel overhandig je deze samen met jouw reserveringscode.

Voorwaarden
- De unieke reserveringscode geeft recht op één 3-gangen diner voor 2 personen in één van de Fletcher hotels met uitzondering van Boutique Hotel Duinoord, Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Stadshotel Den Haag, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens en De Kromme Dissel.
- Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen.
- Exclusief drank en niet geldig voor á la carte diners.
- Reserveren kan op basis van beschikbaarheid en uitsluitend via www.dinerenbijfletcher.nl.
- Reserveringen voor dezelfde dag dienen voor 17:00 uur gemaakt te worden.
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Optioneel:
- Dineren in een 4-sterren hotel of een 3-sterren hotel met een 4-sterren restaurant* voor €5 p.p. extra. Bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen €7,50 p.p. extra in verband met Live Cooking.
*De 3-sterren hotels met een 4-sterren restaurant zijn Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos, Hotel-Restaurant Boschoord, Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Hotel-Restaurant Dinkeloord en Hotel-Restaurant De Cooghen.