22.50
20 . 50

ACTIE: €2,50 korting op Kinderpretpark Julianatoren

22.50
20 . 50

Nu bij Albert Heijn: €2,50 korting op je ticket voor Julianatoren!

Kinderpretpark Julianatoren biedt méér dan 60 te gekke attracties en spectaculaire shows. Gezinnen met kinderen van 2 tot 10 jaar beleven hier een onvergetelijke dag uit. Én het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Zijn ze meer van het avontuur? Dan maken ze een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! De allerkleinsten rijden mee in de Jul’s Stones Baan of stappen als een echte cowboy op hun eigen paard in de Paardenbaan!

Julianatoren, té gek!

Praktische informatie

Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Openingstijden
Julianatoren is dagelijks geopend van 10:30 tot 17:00 uur. Kijk voor de exacte openingstijden- en dagen op www.julianatoren.nl.

Parkeren
Er zijn twee ruime parkeerterreinen waar u uw auto kunt parkeren. Wanneer parkeerterrein 1 gesloten is, wordt u door onze medewerkers en bewegwijzering doorverwezen naar parkeerterrein 2 aan de J.C. Wilslaan. Vanaf dit parkeerterrein rijden gratis pendelbussen van en naar het pretpark. De parkeerkosten bedragen €8,50. 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Kinderpretpark Julianatoren.

Voorwaarden
- Tickets zijn geldig t/m 18 november 2018
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
- Tickets zijn geldig voor een persoon vanaf 2 jaar.
- Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis naar binnen.