22.50
14 . 95

ACTIE: Halloween in Julianatoren!

22.50
14 . 95

Nu bij Albert Heijn: Beleef Halloween in Julianatoren!

Halloween in kinderpretpark Julianatoren
Op alle openingsdagen van 5 oktober t/m 28 oktober is het een héél klein beetje griezelig op de Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is daarom prachtig versierd. Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Maak een tocht door het Griezeldoolhof gemaakt van stro waarin echte griezels ronddwalen. Trotseer een aardbeving, ga door een windtunnel en ontmoet farao's in een groot Loopspookhuis. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles, spook mee bij de show van Jul de Muis en griezel samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de volledig vernieuwde Spookshow “De spoken van Griezelstijn”!

Praktische informatie

Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Openingstijden
Julianatoren is dagelijks geopend van 10:30 tot 17:00 uur. Kijk voor de exacte openingstijden- en dagen op www.julianatoren.nl.

Parkeren
Er zijn twee ruime parkeerterreinen waar u uw auto kunt parkeren. Wanneer parkeerterrein 1 gesloten is, wordt u door onze medewerkers en bewegwijzering doorverwezen naar parkeerterrein 2 aan de J.C. Wilslaan. Vanaf dit parkeerterrein rijden gratis pendelbussen van en naar het pretpark. De parkeerkosten bedragen €8,50. 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Julianatoren.

Voorwaarden
- Tickets zijn geldig t/m 18 november 2018.
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
- Tickets zijn geldig voor een persoon vanaf 2 jaar.
- Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis naar binnen.