14 . 00

Afrika Museum

14 . 00

Voor een reis naar Afrika hoef je geen vliegticket te kopen. Ontdek Afrikaanse kunst en culturen in het Afrika Museum bij Nijmegen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

In het Binnenmuseum maak je kennis met een unieke collectie traditionele en hedendaagse kunst; in het prachtig gelegen Buitenmuseum zie je voorbeelden van traditionele Afrikaanse architectuur. Wandel langs de woonerven uit o.a. Ghana en Mali en laat de kinderen heerlijk klauteren in het Kinderbeeldenbos. Een bezoek aan het Afrika Museum is een geweldig uitje voor het hele gezin!

Het Afrika Museum is een museum over mensen, gevestigd in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, bij Nijmegen. Het bestaat uit een binnen- en buitenmuseum. Naast regelmatig wisselende exposities toont het museum traditionele Afrikaanse objecten en een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst. Voorwerpen, die vertellen over de gebruiken en gewoonten van verschillende Afrikaanse volkeren. Verhalen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten.

Ze maken nieuwsgierig naar de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is. Wandelend door het buitenmuseum maakt de bezoeker kennis met de traditionele architectuur van volkeren uit Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin. Kinderen kunnen in het kinderbeeldenbos, vol dieren uit Afrikaanse mythen, heerlijk klimmen en klauteren. In het Afrika Museum ontdek je dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens.

Praktische Informatie

Afrika Museum
Postweg 6
6571 CS Berg en Dal

Openingstijden
Kijk op www.afrikamuseum.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en Voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot het Afrika Museum.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.