15 . 75

Alleen deze zomervakantie: World of Dinos

15 . 75

De Jaarbeurs gaat terug in de tijd. Meer dan zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze van 7 juli tot en met 1 september World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

De attractie is nieuw, uniek in zijn soort en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen. De voorbereidingen voor dit spectaculaire evenement hebben meer dan een jaar geduurd. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. Utrecht krijgt de wereldprimeur van World of Dinos. Daarna gaat de expo de wereld over. World of Dinos is de hele zomervakantie in de Jaarbeurs te zien.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.worldofdinos.nl

Praktische informatie

Data
7 juli 2018 t/m 1 september 2018

Prijzen
Volwassenen: €15,75
Kinderen (3 t/m 12 jaar): €13,50

Openingstijden
World of Dinos is van maandag tot en met zondag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Zij werken met een tijdslot-systeem om te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk de tentoonstelling bezoeken en wij de beste ervaring mogelijk bieden. Bij het verzilveren van de tickets kies je naast een datum, ook de gewenste tijd dat je World of Dinos wilt bezoeken. Als je er voor kiest om tussen 10.00-12.30 uur naar binnen te gaan, dan moet je binnen dit tijdsbestek bij de entree aanwezig zijn om je ticket te laten scannen anders loop je kans dat je niet naar binnen kunt. De gekozen tijd heeft niets te maken met hoe lang je de tentoonstelling bezoekt. Je mag World of Dinos zo lang bezoeken als je wenst.

Tijdsloten
10:00-12:30 | 12:30-15:00 | 15:00-18:00

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je een e-mail met daarin een unieke code. Met deze unieke code kun je via worldofdinos.nl/albertheijn jouw toegangskaarten verzilveren. 

Voorwaarden
• Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
• Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
• Tickets zijn niet in te wisselen voor geld.
• Tickets mogen niet worden verkocht aan derden.
• Tickets zijn geldig van zaterdag 7 juli t/m zaterdag 1 september 2018.
• De tickets zijn te verzilveren t/m 1 september 2018. Let op, op basis van beschikbaarheid. 
• Online reserveren is verplicht. World of Dinos werkt met een tijdslot-systeem, om te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk de tentoonstelling bezoeken. Na het ontvangen van je tickets kies je naast een datum, ook de gewenste tijd waarop u World of Dinos wilt bezoeken. 
• Het is niet mogelijk om reeds gemaakte reserveringen te wijzigen of te annuleren.