23.50
18 . 50

Amsterdam Light Festival - Rondvaart met koffie/thee/chocomel

23.50
18 . 50

LOVERS Water Colors Cruise

Vaar met ons mee tijdens de 7e editie van het Amsterdam Light Festival, dat plaatsvindt van 29 november tot en met 20 januari 2019. Stap in, ervaar en geniet van de ruim 25 kunstwerken en installaties die gemaakt zijn door internationale kunstenaars, ontwerpers en architecten.


Het is Amsterdam op zijn mooist tijdens de gezelligste tijd van het jaar!


Nu bij Albert Heijn: €5 korting op de LOVERS Water Colors Cruise!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Meer informatie

In de donkere wintermaanden wordt Amsterdam op traditionele wijze omgetoverd tot een prachtig openlichtmuseum tijdens het Amsterdam Light Festival. Moderne kunstenaars van over de hele wereld maken spectaculaire lichtkunstwerken die verspreid over de binnenstad van Amsterdam te vinden zijn.


De beste manier om te genieten van deze creaties is door een Amsterdam Light Festival rondvaart te maken. Vanaf de Amsterdamse grachten heb je een eersterangs uitzicht op de lichtkunst en kun je op je gemak genieten en rondkijken. De Amsterdam Light Festival route is zo gemaakt dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade voorbij ziet komen. Het feest begint al voordat je op de boot stapt door het entertainment op de Lovers kade.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

De afvaartlocaties van Lovers Canal Cruises zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. De afvaartlocatie is Prins Hendrikkade 25 en ligt schuin tegenover Amsterdam Centraal Station.


Openbaar vervoer:

De kade van Lovers Canal Cruises ligt op 2 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station en is hierdoor goed te bereiken met de trein, metro, tram en bus.


Auto:

Naast de kade van Lovers Canal Cruises is een ruime parkeergarage van P1. Kijk voor beschikbaarheid en het reserveren van een plek op de website van P1.


Gratis koffie, thee of warme chocomel

Dit kan worden opgehaald bij Café de Heffer, Beursstraat 1, op 5 minuten loopafstand van rederij Lovers op vertoon van jouw Albert Heijn e-mail.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je per e-mail een ticket. Met de unieke code op het ticket kun je een datum naar keuze reserveren via www.lovers.nl/nl/ah.


Voorwaarden

  • Tickets zijn geldig voor 1 persoon
  • Reserveringen kunnen worden gemaakt t/m 20-01-2019
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen
  • Niet in te wisselen voor contant geld
  • Reserveren is op basis van beschikbaarheid
  • Gratis koffie, thee of warme chocomel kan worden opgehaald bij Café de Heffer, Beursstraat 1, op 5 minuten loopafstand van rederij Lovers op vertoon van jouw Albert Heijn ticket.