21 . 00

ARTIS

21 . 00

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne.


Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein.


Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van ARTIS is een verhaal over onszelf.


Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam.  

Praktische informatie

ARTIS

Plantage Kerklaan 38-40

1018 CZ Amsterdam


Openingstijden

Kijk op www.artis.nl voor de actuele openingstijden.

Werkwijze en Voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot ARTIS.


Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.