16 . 00

Beeld en Geluid

16 . 00

Een museum saai? Welnee! Beeld en Geluid in Hilversum bewaart niet alleen meer dan 1.000.000 uur aan mediaverleden, je stapt in het museum ook écht in de wereld van de media en gaat er zelf aan de slag. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Je ervaart hoe het is om het nieuws samen te stellen en te presenteren, je playbackt de sterren van de hemel vanaf het podium van TopPop en acteert in een achtervolgingsscène van Flikken Maastricht.

De allerkleinsten gaan op avontuur in Media Ukkie Land terwijl hun ouders ontdekken welke verleidingsprincipes de media gebruiken. Beeld en Geluid is een feest van herkenning voor jong en oud: in de MediaLounge graaf je in duizenden uren aan film, televisie en radio van vroeger en nu en in Kijkbuiskinderen sta je oog in oog met de originele poppen van de Fabeltjeskrant en andere rekwisieten uit jeugdseries.

Kijk op www.beeldengeluid.nl voor informatie over tijdelijke tentoonstellingen, events en andere programmering.

Praktische informatie

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Openingstijden
Iedere dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:30 uur. Gesloten op 1 januari, 27 april en 25 december. Kijk op www.beeldengeluid.nl voor extra openingstijden tijdens vakanties.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot Beeld en Geluid.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties .

- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.