15 . 00

Bezoek het Hunebedcentrum (2 personen)

15 . 00

Ga ver terug in de tijd tijdens je bezoek aan Hunebedhoofdstad Borger. Een pittoresk dorpje op de Hondsrug.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Ruim 5000 jaar geleden waren de hunebedbouwers de eerste bewoners van het gebied. Met stapels reusachtige stenen lieten zij hun sporen na. Wie waren deze bijzondere mensen, wat deden ze overdag, hoe kwamen ze aan eten en waarom bouwden ze de hunebedden?

Je krijgt in het museum van het Hunebedcentrum antwoord op deze vragen. Een film en een tentoonstelling zullen in gaan op de mysteries rondom deze gigantische stenen. Naast het bezoekerscentrum vind je het grootste hunebed van ons land, met een lengte van 22 meter.

Wandel na je bezoek door het gezellige centrum en pak een terrasje. Vergeet niet de hunebedbroodjes bij de bakker of het hunebedijs bij de ijssalon.

Bijzonderheden
Er is een mogelijkheid om bij het Hunebedcentrum een wandel- (6 km) of fietskaart (20 km) aan te schaffen om diverse hunebedden te bezichtigen in de regio.

Praktische informatie

Locatie
Hunebedstraat 27
9531 JT Borger

Openingstijden
Kijk voor meer actuele informatie en beschikbaarheid op www.naturesgift.nl. Bel voor meer informatie de organisator op 0599-236374 of mail naar info@hunebedcentrum.nl.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Tickets zijn geldig voor 2 personen.

- Online reserveren is verplicht.

- Inclusief 2 consumpties.