17 . 50

Bootexcursie Kinderdijk

17 . 50

Vaar mee met de Nehalennia naar Kinderdijk. Door zijn unieke ligging is Rotterdam sinds jaar en dag de "Poort van Europa". Wij gebruiken deze "Poort" om u vanuit het hart van deze voormalige culturele hoofdstad, de "Boompjeskade" van harte welkom te heten aan boord van het nostalgische passagiersschip Nehalennia voor een wel zeer bijzondere vaartocht. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Beschrijving

Varend over de Nieuwe Maas geniet u van de beroemde skyline van Rotterdam. Bepalend voor deze skyline zijn vooral de bruggen die de linker en rechter Maasoever met elkaar verbinden. Daarnaast is de nieuwe hoogbouw, het zogenaamde "Manhatten aan de Maas" zeker een aanblik waard. Via de Nieuwe Maas en de Lek vaart u naar Kinderdijk. De (19) authentieke watermolens van Kinderijk zijn door de Unesco als Cultureel Erfgoed uitgeroepen en dus een bezoek meer dan waard. U krijgt anderhalf uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de stilte en de schitterende natuur. Op de terugvaart krijgt uw Rotterdam gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.  

Let op: reserveren verplicht via www.rebus-info.nl.  

Praktische informatie

Rebus Rondvaarten
Boompjeskade
3011 XE Rotterdam

Vaartijden
Kijk op www.rebus-info.nl voor de actuele vaartijden.  

Werkwijze en Voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot de Bootexcursie Kinderdijk.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 28 oktober 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Kinderen t/m 3 jaar varen gratis mee.