24 . 50

Boottocht Maastricht - Luik

Helaas, uitverkocht
24 . 50

Vaar met de boot naar de boeiende stad Luik en geniet van uw vrije tijd. 

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Om 10.00 uur varen wij vanuit Maastricht via de Maas en de Nederlands/Belgische grens naar de sluizen van Ternaaien. Hier worden wij 15 meter omhoog geschut om van de Maas op het Albertkanaal te komen. Vervolgens zien wij de doorgraving van het Albertkanaal door de St. Pietersberg en vervolgen onze vaart richting Visé. Wij verlaten het Albertkanaal nabij Luik om daar weer op de Maas te komen. Hier zien wij het immense standbeeld van Koning Albert. 

Het passagiersschip volgt de Maas, om, rond 12.30 uur, af te meren in het centrum van Luik aan de Quai de Gaulle nabij de voetgangersbrug “Passerelle”. Wij hebben voor u een folder met een leuke wandeling door deze boeiende stad en op zondag is op “Het Batte” een grote vlooienmarkt. Zorg ervoor tijdig aanwezig te zijn als de boot om 15.00 uur weer vertrekt naar Maastricht. De aankomst in Maastricht is ca. 17.30 uur. Kijk op www.stiphout.nl voor de actuele vaartijden. 

Praktische informatie

Vaartijden
Kijk voor de actuele vaartijden op www.stiphout.nl.

RESERVEREN VOOR DEZE TOCHT IS NOODZAKELIJK

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft, na reservering, toegang tot de Boottocht Maastricht - Luik.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 25 november 2018.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.