27.50
15 . 00

Dagje WILDLANDS voor slechts €15,00!

Helaas, uitverkocht
27.50
15 . 00

Maak kennis met de olifantenfamilie in de Olifantenvallei en klim via touwbruggen hoog door de jungle tussen de apen. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd, ontmoet de twee leeuwenwelpen en sta onder water oog in oog met nijlpaarden. Wandel over het Pinguïnstrand en verwonder je over de speelse capriolen van de ijsberen. Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag.

Nu speciaal voor Mijn Bonus klanten: een dagje WILDLANDS voor slechts €15,00!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Kom deze zomer naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Nortica – wereld van de ijzige kou
Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.

Serenga – wereld van de hete droogte
Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!

Jungola – wereld van de tropische jungle
In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

Praktische informatie

WILDLANDS
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
(Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen).

Openingstijden
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00

Afwijkende openingstijden
Weekenden van mei & juni: 10:00 tot 18:00 uur

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot WILDLANDS.

Voorwaarden

- Tickets zijn te koop t/m 19 mei 2019.

- Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.

- Voor zowel kinderen als volwassenen geldt voor deze actie een actietarief van €15,00.

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.