30.00
17 . 50

Dag WILDLANDS voor slechts €17,50!

30.00
17 . 50

Zin in een avontuurlijke dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. En er wacht een nieuw avontuur… beleef samen met je familie en vrienden een spectaculaire race in Tweestryd: een mijn met een missie!

Nu speciaal voor Mijn Bonus klanten: een dag WILDLANDS voor slechts €17,50!

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Zin in een avontuurlijke dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Start je trektocht door de jungle in een overwoekerde tempel met honderden vlinders. Klim en klauter langs krokodillen en apen. Ontdek per boot Rimbula River; volg Jungle Trails; steek de rivier over langs zwemmende olifanten; houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow.

Verken het Dogondorp waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Betreed de Bavianenarena en vind schatten in het zand. Leer Djembé spelen en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Nieuw: Tweestryd! Stap vanaf voorjaar 2018 met je familie en vrienden in één van de mijnkarretjes,  laat je naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen en beleef een onvergetelijke race tegen elkaar door de oude mijn; een mijn met een missie!

Ontdek in het poolstation de ijsberen boven en onder water. Dompel je in de wonderlijke wereld van poolonderzoeker Mattie. Doe de duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1; loop tussen pinguïns en zie in de Norticashow hoe de zeeleeuwen samenwerken met de onderzoekers.

Praktische informatie

WILDLANDS
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
(Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen).

Openingstijden
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00

Afwijkende openingstijden:
- Juli & augustus: 10:00 tot 18:00 uur
- Weekenden van mei & juni: 10:00 tot 18:00 uur
- Oud & Nieuw: gesloten

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print dit e-ticket uit. Deze geeft toegang tot WILDLANDS.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 6 januari 2019.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Voor zowel kinderen als volwassenen geldt voor deze actie een actietarief van €17,50.

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.